Νίκη με 6-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη Λεμεσού

Νίκη με 6-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη Λεμεσού

Παρότι παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς -μεταξύ των οποίων και αρκετοί νεαροί- ο Παναθηναϊκός έκανε… περίπατο κόντρα στον Άρη Λεμεσού, συντρίβοντάς τον 6-1, στο φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) στο Κορωπί!

Το γεγονός ότι η κυπριακή ομάδα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με την Ανόρθωση στον τελευταίο της φιλικό αγώνα, αλλά και το ότι ο Στραματσόνι χρησιμοποίησε τις «ρεζέρβες» του και παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» επικράτησαν τόσο άνετα, παίζοντας κατά διαστήματα ωραία μπάλα, μόνο ικανοποιημένο μπορεί να άφησε τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Λούκας Βιγιαφάνες ήταν σε… τρελά κέφια και σημείωσε δύο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Κλωναρίδης, Βλαχοδήμος και οι νεαροί Χατζηγιοβάννης και Πίσπας.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Αργεντινό, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Κλωναρίδη, μόλις στο 7’. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, στο 31’, έκανε το 2-0, ενώ στο 35’ είχε και δοκάρι, για να γράψει, τελικά, το 3-0 ο Κλωναρίδης, ένα λεπτό αργότερα (36’), με πλασέ και το ημίχρονο να κλείσει έτσι.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, ο Βιγιαφάνες διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, ενώ στο 56’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Πίσπας έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Χατζηγιοβάννη, που πλάσαρε σωστά για το 5-1, ενώ ο πρώτος έκλεισε το σκορ (6-1) τρία λεπτά πριν το τέλος.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος Ο. (46’ Κοτσόλης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Νάνο (70’ Παπανικολάου), Στάικος (68’ Μίγγος), Αμπέντ (57’ Πίσπας), Βλαχοδήμος Π. (67’ Αγγελόπουλος Γ.), Βιγιαφάνιες (60’ Μπουζούκης), Μπουμάλ (65’ Μαυρομάτης), Κλωναρίδης (60’ Χατζηγιοβάννης).

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.