Ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Πρόβα Ευρώπης για… κλάματα έκανε ο Ολυμπιακός που έχασε 3-1 από τον Ατρόμητο σε φιλικό στο Περιστέρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάκιστη αμυντική απόδοση, ενώ και οι αρκετές φάσεις τους στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν γκολ. Στην τελευταία πρόβα των «ερυθρολεύκων» εν όψει Χάποελ Μπερ Σεβά και του έδειξε ότι έχει αγωνιστικό πρόβλημα στην άμυνα και καλείται μέσα σε μία εβδομάδα να το βελτιώσει.

Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε με κανονικά εξτρέμ (Ντουρμάζ, Σεμπά) ήταν απειλητικός, δημιούργησε ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια, αλλά στο β’ μέρος το πείραμα με τον Φορτούνη αριστερό εξτρέμ δεν λειτούργησε.

Παράλληλα, στο β’ 45λεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν την «τρύπα» στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Φιγκέιρας (ευθύνεται στα δύο πρώτα γκολ) και χτύπησαν τις κατάλληλες στιγμές, επικρατώντας τελικά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μπίτολο (38′) και Λε Ταλέκ (73′, 84′) ενώ για τον Ολυμπιακό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μιλιβόγεβιτς (33′).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.