ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Για το «θαύμα» ο Πας Γιάννινα – Εντυπωσιακή κινητοποίηση των φίλων του

Για το «θαύμα» ο Πας Γιάννινα – Εντυπωσιακή κινητοποίηση των φίλων του

Τις πιθανότητες πρόκρισης στα play offs του Europa League θα διεκδικήσει το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κόντρα στους Ολλανδούς της Αλκμάαρ.

Οι Ηπειρώτες θα αγωνιστούν στο Στάδιο του Περιστερίου, στις 20:00 (OTE Sport 5) έχοντας ως μοναδικό στόχο να ανατρέψουν την ήττα τους 1-0 στο πρώτο ματς στην Ολλανδία και να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας παράλληλα δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ελληνικής ομάδας, ωστόσο όπως απέδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια ο ΠΑΣ θα κυνηγήσει το δικαίωμα στο όνειρο με πάθος και αποφασιστικότητα.

Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η παρουσία των οπαδών του Πας Γιάννινα καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και μεταξύ των Ηπειρωτών της Αθήνας. Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και περισσότεροι από 5000 φίλαθλοι αναμένεται να μετατρέψουν το γήπεδο του Περιστερίου σε… «Ζωσιμάδες», τη φυσική έδρα του Πας.

Ο Πας έχει πιστούς οπαδούς αλλά είναι πραγματικά άξια αναφοράς η αναμενόμενη παρουσίας τους στον αγώνα με την Αλκμάαρ, αν συνυπολογίσουμε ότι αγωνίζεται 500 χλμ μακριά από την έδρα του και ότι βρισκόμαστε μέσα στο καλοκαίρι, στην κορύφωση των διακοπών. AdTech Ad

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Πετράκης κάνει τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα και αναμένεται να έχει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Μπέριος θα συνθέτουν την τριάδα που θα βρίσκεται πιο μπροστά τους. Στα δεξιά θα κινείται ο Καρανίκας, με τον Ναδάλες στα αριστερά. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Λίλα, με τους Ακόστα και Κοζορώνη να του δίνουν βοήθειες στον άξονα. Στην επίθεση θα είναι οι Γιάκος και Φερφελής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συμπληρώνουν οι: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Δώνης, Κοντέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.