ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Ο αποκλεισμός από το Europa League αποκάλυψε με επώδυνο τρόπο αγωνιστικές αδυναμίες

ΑΕΚ: Ο αποκλεισμός από το Europa League αποκάλυψε με επώδυνο τρόπο αγωνιστικές αδυναμίες

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τη Σεντ Ετιέν αποκάλυψε με επώδυνο τρόπο κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται πως τις αναγνώρισε και προσπαθεί, έστω και με καθυστέρηση αφού ο στόχος του Europa League χάθηκε νωρίς, να καλύψει τα κενά.

Αποτελεί επί της ουσίας ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να υπάρξει άμεσα απόκτηση ενός ικανού κεντρικού χαφ, μιας και η απουσία του Γιόχανσον ήταν αισθητή και στοίχισε την Πέμπτη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αφήσει αυτό το κομμάτι πίσω έχοντας θέσει προτεραιότητα την ενίσχυση με έναν ακόμη αμυντικό, ωστόσο-μετά και την απόκτηση του Κώστα Μανωλά που αποτελεί μια έξτρα λύση για τα μετόπισθεν-τα δεδομένα άλλαξαν πλέον. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να καλύψει αυτό το κενό το συντομότερο δυνατό, αναγνωρίζοντας πως δίχως ένα συμπλήρωμα στο δυνατό δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον είναι αδύνατο να βγει χωρίς προβλήματα μια απαιτητική σεζόν.

Όσον αφορά στον Έλντερ Μπαρμπόσα, το ενδιαφέρον από την Αλ Γουάσλ είναι υπαρκτό, αν κι όχι ακόμη επίσημο. Η ομάδα του Μαρτίν Αρουαμπαρένα, που είχε ενδιαφερθεί ΚΑΙ για τον Ρόναλντ Βάργκας, έχει χρήματα για να δελεάσει την ΑΕΚ και τον Πορτογάλο εξτρέμ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» υπολογίζουν όλους τους παίκτες του ρόστερ, ουδείς είναι προς πώληση, αλλά αν έρθει μια μεγάλη πρόταση που θα συμφέρει την ΠΑΕ και θα μπορεί με τα χρήματα που θα πάρει να καλύψει το όποιο κενό προκύψει, δεν θα πει όχι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.