ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Κάτσε υπέγραψε και έφυγε, αλλά υπάρχουν κι άλλοι στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ

Ο Κάτσε υπέγραψε και έφυγε, αλλά υπάρχουν κι άλλοι στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ

Ο Έργκις Κάτσε πρέπει να θεωρείται παίκτης της Βικτόρια Πλζεν, ωστόσο λίγες ώρες πριν μετακομίσει στην Τσεχία συμφώνησε με τον Λούμπος Μίχελ για την ανανέωση του συμβολαίου του, που έληγε το καλοκαίρι του 2017 και πλέον επεκτάθηκε για άλλα δύο χρόνια.

Το πρωί της Τρίτης ο Κάτσε θα ταξιδέψει στην Τσεχία για να υπογράψει και στην πρωταθλήτρια Βικτόρια Πλζεν ολοκληρώνοντας έτσι τον μονοετή δανεισμό του, με τους Τσέχους να έχουν βάλει και ρήτρα αγοράς του.

Την ίδια ώρα όμως ένα μεγάλο γκρουπ αθλητών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Ίβιτς, παραμένει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ δημιουργώντας λειτουργικό αλλά και οικονομικό ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εξαίρεση τους Κωνσταντινίδη (δανεικός στην Ομόνοια), Κάτσε (δανεικός στην Πλζεν) οι Σκόνδρας, Χατζηισαΐας, Άντονις, Σάμπο αλλά πλέον και ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονούνται μόνοι τους και παρόλο που αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον, δεν έχει προκύψει κάποια σοβαρή εξέλιξη για τη μετακίνηση τους, ενώ απομένουν ακόμη δέκα ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.