ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φίρι: «Γνωρίζει την αλήθεια ο Μπεργκ, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

Φίρι: «Γνωρίζει την αλήθεια ο Μπεργκ, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

Ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας κατηγόρησε εκ νέου τον παίκτη του Παναθηναϊκού για ρατιστική επίθεση

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Μπρόντμπι και Παναθηναϊκού με αφορμή τους ισχυρισμούς του συλλόγου από την Δανία περί ρατσιστικής επίθεση του Μάρκους Μπεργκ στον Νοτιαφρικανό, Λέμπογκανγκ Φίρι.

Ο 21χρονος μέσος μίλησε πριν από λίγη ώρα σε τηλεοπτικό σταθμό, εξακοντίζοντας τα βέλη του στον σταρ του «τριφυλλιού».

Ο Φίρι μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο Μπεργκ παραδέχθηκε σε ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι πως πράγματι τον χαρακτήρισε «πίθηκο».

«Ο Μάρκους Μπεργκ γνωρίζει την αλήθεια. Στην φυσούνα μετά το ματς δεν αρνήθηκε στους συμπαίκτες μου πως με αποκάλεσε πίθηκο επειδή συμπεριφερόμουν έτσι όπως υποστήριζε.

Η ερώτηση μου είναι τι πιστεύει για τους συμπαίκτες του που είναι μαύροι όπως εγώ;

Ανεξάρτητα από που κατάγεται κάποιος ή πως δείχνει εμφανισιακά είναι απαράδεκτο να τον συγκρίνεις με ένα ζώο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και παίζουμε ποδόσφαιρο.

Όταν συνέβη το γεγονός δεν συμπεριφέρθηκε επαγγελματικά. Θα έπρεπε για να το διαχειριστεί διαφορετικά και δεν με νοιάζει αν αντέδρασε έτσι επειδή ενοχλήθηκε για ένα δευτερόλεπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ, μολονότι πλέον δεν βρίσκεται στο μυαλό μου. Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη όπου πρέπει να τα δώσω όλα για την ομάδα μου προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.