ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός: «Φλερτ» με τους Καρσελά και Νίκολιτς

Ολυμπιακός: «Φλερτ» με τους Καρσελά και Νίκολιτς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με υποψήφιους στόχους, προκειμένου να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ της ομάδας εν όψει της φετινής σεζόν. Ήδη από χθες ο Μάρκο Μαρίν υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι περιμένουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Νιλμάρ που παλεύει να μείνει ελεύθερος από την Αλ Νασρ.

Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Μεχντί Καρσελά της Μπενφίκα και τον Νεμάνια Νίκολιβτς της Λέγκια Βαρσοβίας. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν και άλλες ομάδες, κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να τους πείσουν να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και καλώς εχόντων των πραγμάτων στους ομίλους του Europa League.

Για τον Ούγγρο επιθετικό, πρώτο σκόρερ του πολωνικού πρωταθλήματος, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον η Χάλ και η Νάπολι, ενώ τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό φέρεται να έχει προσεγγίσει η Γρανάδα.

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Καρσελά θα έρθει να υπογράψει στον Ολυμπιακό, εφόσον δεν συμβεί κάτι απρόοπτο και συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Εν τω μεταξύ, χθες στην Αγγλία και την Ιταλία υποστήριζαν πως οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση τόσο του Τιάγκο Ιλόρι της Λίβερπουλ όσο και του Μαουρίτσιο της Λάτσιο, αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.