ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανεπίσημες επαφές ΑΕΚ και FIFA για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανεπίσημες επαφές ΑΕΚ και FIFA για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανεπίσημη επαφή με στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας είχε η ΑΕΚ, πριν την επιστολή που εστάλη από την ίδια, καθώς και από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συγκεκριμένη επικοινωνία έγινε με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA, δίχως να έχουν διαρρεύσει περισσότερα επί του θέματος, σχετικά με το ποιος έκανε τις επαφές από πλευράς ΑΕΚ και με ποιον από πλευράς παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Αυτό από μόνο του μαρτυρά τη σημασία που δίνει κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στις τρέχουσες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αποφασιστικότητα που υπάρχει για να προχωρήσουν οι αλλαγές που στην «Ένωση» κρίνουν πως απαιτούνται για ένα κανονικό πρωτάθλημα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.