ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά στον Παναθηναϊκό με 2 κρίσιμους αγώνες

Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά στον Παναθηναϊκό με 2 κρίσιμους αγώνες

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς και σκόραρε μετά από 39 χαμένες τελικές προσπάθειες στον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά του. Η τρέχουσα εβδομάδα είναι όχι απλώς κρίσιμη, αλλά πιθανώς καθοριστική για τους στόχους της ομάδας σε Europa League και πρωτάθλημα, αφού περιλαμβάνει την Πέμπτη τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο (22:05) και την Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Οι «πράσινοι» έχουν μόλις έναν βαθμό στον όμιλό τους και αν δεν νικήσουν τους Βέλγους αποχαιρετούν την πρόκριση στους «32», ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται στο -4 από την κορυφή κι αν ηττηθούν στο ντέρμπι θα έχουν τεράστιο μειονέκτημα για το υπόλοιπο της περιόδου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αντρέα Στραματσόνι πέρα από τη δική του τιμωρία για το ευρωπαϊκό ματς έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα. Δεδομένη είναι η απουσία των τιμωρημένων Ζέκα, Βιγιαφάνιες και Γουακάσο, αλλά και των τραυματιών Σάμπα και Λεντέσμα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χουλτ. Το παρήγορο είναι πως επανέρχονται οι Μολέντο και Ιμπάρμπο, οι οποίοι προφυλάχθηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.