ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξοργισμένος ο υπουργός αθλητισμού με ρίψη φωτοβολίδας αλλάζει τους κανονισμούς

Εξοργισμένος ο υπουργός αθλητισμού με ρίψη φωτοβολίδας αλλάζει τους κανονισμούς

Την οργή του Σταύρου Κοντονή προκάλεσε η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο υφυπουργός ήταν έξαλλος, όχι μόνο για το κρούσμα βίας, αλλά και επειδή δεν είχε ενημερωθεί για την τροποποίηση του σχετικού άρθρου στο πειθαρχικό δίκαιο, που μέχρι πέρσι προέβλεπε άμεση διακοπή του αγώνα. 

Ο κ. Κοντονής επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έδωσε εντολή να εντοπιστεί άμεσα ο οπαδός που πέταξε τη φωτοβολίδα, να αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες συνέπειες και να του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στα γήπεδα. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσαν τις σχετικές διαβεβαιώσεις. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υφυπουργός ήταν έξαλλος γιατί ήταν εκείνος που κατόπιν και της συναίνεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη επέτρεψε κατά μερικές ημέρες νωρίτερα το άνοιγμα της «Θύρας 4», που είχε κλείσει με δική του εντολή μετά τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μετά το περιστατικό της Κυριακής, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιβολής νέας ποινής του υφυπουργού, ωστόσο φαίνεται πως για την ώρα θα περιμένει την έκθεση της αστυνομίας, την εισήγηση της ΔΕΑΒ και τα αποτελέσματα της έρευνας του ΠΑΟΚ για τον δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.