ΑΕΚ: Ανανέωσε Γκάλο για άλλα δύο χρόνια

ΑΕΚ: Ανανέωσε Γκάλο για άλλα δύο χρόνια

Τα κιτρινόμαυρα θα φορά για δυο ακόμη χρόνια τουλάχιστον ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι ένας από αυτούς που κέρδισαν την εκτίμηση όλων στην ομάδα με τη δουλειά του και η ανταμοιβή του ήρθε με την επέκταση του συμβολαίου του.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Γκάλο μέχρι το καλοκαίρι του 2019», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ενώ ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ενωσης είπε τα εξής…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι ευτυχισμένος για την ανανέωση του συμβολαίου μου, τη συνέχιση της καριέρας μου στην ΑΕΚ και την παραμονή μου στη χώρα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που επιθυμούσα πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και ελπίζω να ζήσω μαζί της την επίτευξη των υψηλών στόχων, που έχει το club. Αυτό που υπόσχομαι στους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι ότι, όπως το έχω κάνει μέχρι σήμερα, θα δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου κάθε φορά που θα μπαίνω στο γήπεδο για να αγωνιστώ φορώντας τη φανέλα της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.