Οριστική αναβολή για το παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (φωτό)

Οριστική αναβολή για το παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (φωτό)

Την οριστική αναβολή του αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε οριστικά η Super League, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, θα υπάρξει νεότερη απόφαση με την οποία θα οριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς. 

Παράλληλα, κατόπιν σύμφωνης γνώμης των δύο ΠΑΕ, ο αγώνας της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (15/1), αλλά στις 15:00 κι όχι στις 17:15, όπως ήταν προγραμματισμένος. 

Τέλος, καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για τον αγώνα του Καυτανζογλείου ανάμεσα στον Ηρακλή με την Κέρκυρα, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο, όπως τα αναφέρει με επιστολή της η διοίκηση του γηπέδου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 13.01.2017 επιστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με την οποία μας κοινοποιήθηκε έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται τη μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ. και λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων ο αγώνας Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής, αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας. 

Επίσης, μετά τη σύμφωνη γνώμη των δύο Π.Α.Ε., ο αγώνας Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/01/2017 στις 15:00, αντί της 17:15 της ίδιας ημέρας». 

Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο της ΑΕΛ και τον περιβάλλοντα χώρο: 

innerinnerinner 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
innerinnerinner
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.