ΠΑΟΚ: Κλείνει η υπόθεση Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Κλείνει η υπόθεση Ενρίκε

Έρχεται για τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Ενρίκε.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης με την αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες, που ανήκει πλέον στη Γαλατάσαραϊ, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Η Ρεν έδωσε το «ΟΚ» για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρεται στη «Metrosport» και αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα έχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 25 τοις εκατό. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για 3,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ που είναι έτοιμος να κάνει τριπλό «χτύπημα», αποκτώντας τους Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και τον Ουάρντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πέδρο Ενρίκε και μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Την σεζόν που πέρασε έκανε 25 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ πρόπερσι σε 40 ματς, σκόραρε τρεις φορές. Στην Ευρώπη αγωνίζεται από το 2012 με την Ζυρίχη να τον αποκτά από την Καχία ντο Σουλ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Ρεν, στην οποία στοίχισε 1 εκατομμύριο ευρώ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.