Super League: Αναβλήθηκε και το Ηρακλής-Κέρκυρα

Super League: Αναβλήθηκε και το Ηρακλής-Κέρκυρα

Δεύτερη αναβολή αγώνα στην… εξ αναβολής 11η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Χθες η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ δεν θα τελεστεί εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στην «AEL Arena», σήμερα συνέβη το ίδιο με το «Καυτανζόγλειο» στάδιο.

Η συνάντηση Ηρακλής-Κέρκυρα, που επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα (15:00), δεν θα πραγματοποιηθεί με απόφαση του διαιτητή Δημήτρη Καραντώνη.

Στον έλεγχο που διενήργησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ο Καραντώνης, διαπίστωσε ακαταλληλόλητα λόγω της επιβάρυνσης από τη χιονόπτωση που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αγώνας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αύριο την ίδια ώρα, όμως η διοίκηση του σταδίου έχει αναφέρει ότι εκείνες τις ώρες έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.