Η ΑΕΚ κατέκτησε έπειτα από πολλές μάχες και με επεισοδιακό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, αλλά κατέκτησε και τις καρδιές των ανθρώπων μετά από τη γεμάτη συγκίνηση αφιέρωση του τεχνικού της, Μανόλο Χιμένεθ στον μικρό Ανδρέα, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όλες τις νίκες στα φετινά ντέρμπι, ο προπονητής της ΑΕΚ τις έχει αφιερώσει σε έναν πρωταθλητή της ζωής, τον Ανδρέα, ο οποίος παλεύει με την επάρατη νόσο.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τον μικρό Ανδρέα στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά τη νίκη που εκτόξευσε τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι ο μαχητής ο μεγάλος είναι αυτός. «Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά», είχαν φωνάξει οι παίκτες της ΑΕΚ για τον μικρό τους φίλο.

Από τότε ο μικρός αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους στην ΑΕΚ. Επομένως δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ ο Χιμένεθ, για να βρει που θα αφιερώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την είχε έτοιμη.

Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου, ο Ισπανός πήγε… σφαίρα στο νοσοκομείο για να πανηγυρίσει με τον μικρό Ανδρέα αυτόν τον τίτλο. Εκπροσωπώντας φυσικά όλη την ΑΕΚ. «Όλη η ομάδα, όλη η ΑΕΚ είναι μαζί σου, διότι είσαι πρότυπο για όλους μας», είπε ο Χιμένεθ στον μικρό, που ήταν ξετρελαμένος από την χαρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!