ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ για την φανέλα με το «12» στον Πάνο Καμμένο – Παραδέχθηκε το λάθος της η διοίκηση

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ για την φανέλα με το «12» στον Πάνο Καμμένο – Παραδέχθηκε το λάθος της η διοίκηση

Αντιδράσεις προκάλεσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν τη φανέλα με τον αριθμό «12» στην πλάτη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμένο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ και της συζήτησης για τη νέα Τούμπα.

Και αυτό διότι η φανέλα με το «Νο12» είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και δεν δίνεται σε κανέναν ποδοσφαιριστή.

Η δυσαρέσκεια αυτή εκφράστηκε από τους οπαδούς του Δικέφαλου στις επαφές που είχαν με στελέχη της ΠΑΕ και σε αυτές οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεγονός, που όπως λένε στελέχη της ΠΑΕ, δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να «ακούει» τις απόψεις και να αναγνωρίζει τα λάθη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.