ΑΕΚ: Λιβάγια και Λόπες θα πληρώσουν πρόστιμο 40.000 ευρώ

ΑΕΚ: Λιβάγια και Λόπες θα πληρώσουν πρόστιμο 40.000 ευρώ

Πρόστιμο για τις αποβολές τους στον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τη Βίντι, για το Champions League, καλούνται να πληρώσουν Mάρκο Λιβάγια και Ελντερ Λόπες​.

Ο Κροάτης και ο Πορτογάλος θα πληρώσουν από 40.000 ευρώ έκαστος επειδή αποβλήθηκαν με ανόητο τρόπο στην ρεβάνς με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ και έτσι θα χάσουν τέσσερα παιχνίδια ομίλων του Champions League, μετά την απόφαση της UEFA.

Αυτό προβλεπόταν από τον εσωτερικό κανονισμό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος μετά τις αποβολές και έδωσε εντολή να εφαρμοστεί άμεσα δίχως καμία χάρη και… παραθυράκι για κανέναν από τους δύο, στους οποίους τα έψαλλε και στα Σπάτα πριν λίγο καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λιβάγια και Λόπες ενημερώθηκαν σχετικά, δέχθηκαν την απόφαση και έτσι εκτός του ότι θα πληρώσουν «βαρύ» πρόστιμο θα χάσουν και τα ματς με Αγιαξ εκτός, Μπενφίκα εντός και Μπάγερν Μονάχου εντός και εκτός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.