Ξέσπασε εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Για πρώτη φορά σύλλογοι οπαδών κατά Ι.Σαββίδη για «προδοτική συμμαχία με Α.Τσίπρα»!

Ξέσπασε εμφύλιος στον ΠΑΟΚ: Για πρώτη φορά σύλλογοι οπαδών κατά Ι.Σαββίδη για «προδοτική συμμαχία με Α.Τσίπρα»!

Eμφύλιος ξέσπασε στον ΠΑΟΚ καθώς για πρώτη φορά σύλλογοι οπαδών καταφέρονται κατά Ι.Σαββίδη για «προδοτική συμμαχία με Α.Τσίπρα»! Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατηγορούν τον Ι.Σαββίδη πως πέτυχε το ακατόρθωτο, να χωρίσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ στα δύο.

Πρώτα έβγαλαν ανακοίνωση οι οργανωμένοι «PAOK POLICHNI CLUB since 1989» στο facebook και προκάλεσαν σεισμό στη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τη διασπορά.

Ακολούθησε μία άλλη ανακοίνωση, αυτήν τη φορά από τον ιστορικό ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών, που κι αυτή «σπάει κόκαλα».

Και οι δυο ανακοινώσεις είναι ευθείες βολές στην κυβέρνηση και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, αλλά και τον Π. Καμμένο.

Μιλούν για «προδοσία»!

Η ανακοίνωση του PAOK POLICHNI CLUB since 1989 έχει ως εξής:

Ύστερα από τα τελευταία γεγονότα που πήραν μέρος στην πόλη μας, για παράδειγμα όπως αυτό που τα όργανα της νέας τάξης βαρούσαν παιδάκια, ηλικιωμένους και γενικά στο σύνολο απλούς πολίτες, έχει ως αποτέλεσμα να φτάσει τον κόσμο στο έσχατο σημείο της οργής του!!! Έχουμε έναν πρωθυπουργό που την ώρα που έχει ξεπουλήσει τα πάντα και τον καθοδηγούν τρίτοι η αντίδραση της ΠΑΕ είναι να τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες και να τους δίνει την ασπρόμαυρη τιμημένη φανέλα μας.

Με αυτό που κάνατε διαλέξατε το λάθος στρατόπεδο και έρχεστε απέναντι μας! Δώσατε στους προδότες την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ., άρα είστε και σεις το ίδιο, εξίσου προδότες μαζί τους, όπως και όποιο φυτό σας υποστηρίζει. Για μας δεν είστε τίποτα, απλά περαστικοί όπως όλοι οι άλλοι, γι αυτό θέλουμε τον υπεύθυνο του συμβάντος να πληρώσει έτσι όπως του αρμόζει.

Εσείς μας κατηγορήσατε για μια φωτοβολίδα, εμείς σας κατηγορούμε για προδοσία.

Δεν θέλουμε τέτοιο γήπεδο όπως το ονειρεύεται η αρρωστημένη φαντασία σας, δεν θέλουμε καμιά συνεργασία με αυτούς που έχουν κάνει τους Έλληνες σκλάβους.

ΥΓ: ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

ΥΓ2: ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΥΓ4: Π.Α.Ο.Κ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ»

Πριν καλά-καλά προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ ο Ιβάν Σαββίδης και οι κυβερνητικοί, ακολούθησε μία ακόμα ανακοίνωση που «σφάζει» συνειδήσεις, αυτήν τη φορά από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι οπαδοί του ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών καταφέρονται κατά του Σαββίδη, ότι επέτρεψε να δοθεί «δώρο» η φανέλα με το «12» η οποία, όπως αναφέρουν, αποσύρθηκε για να εκφράζει τον «12ο» παίκτη, αλλά και τις μνήμες των νεκρών οπαδών του «δικεφάλου». Αυτή η φανέλα δόθηκε από τον… Μάκη Γκαγκάτση στον Π. Καμμένο! (Απορία: Ποιον αποκαλούν… «Marie Claire» στην ανακοίνωσή τους;)

Για δε τις φανέλες-«δώρα» προς τον Τσίπρα και τον Αμερικανό πρέσβη, αναφέρουν ότι το «19» και το «26» έχουν συμβολισμό την ίδρυση του ΠΑΟΚ το 1926! Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν θα επιτρέψουν με τίποτα να γκρεμιστεί ούτε κόκκος σκυροδέματος από το γήπεδο-ιδιοκτησία και κόπο των παππούδων μας, χωρίς τη διασφάλιση της μάνας του Συλλόγου, του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, δηλαδή.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα από τη μακροσκελή ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών, χωρίς ουδεμία παρέμβαση από την «Α»:

ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών

«Παρέδωσαν τη φανέλα στην Κυβέρνηση της Απάτης»

«Άλλη μια χρονιά με το καλημέρα του Σεπτέμβρη ο εκάστοτε κυβερνητικός μηχανισμός επικονίασης φυτών ανέβηκε σύσσωμος στη Θεσσαλονίκη για να ψαρέψει ψηφαλάκια ανεκδιήγητων υπηκόων, οι οποίοι κάθε φορά που νικάει το κόμμα τους σε εθνικές εκλογές μαζεύονται παστωμένοι στο σύνταγμα για να χορέψουν λαμπάντα με τους βιαστές τους. Γνωστά τα έργα και ημέρες των Θαθαθαθα, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το παροντικό κρατικό σκυλολόι του Τσίπρα και της συγκυβέρνησής του.

Και ενώ στα περίπτερα της Δ.Ε.Θ. πραγματοποιούνταν οι ετήσιοι παλμικοί ερεθισμοί των θυμάτων, στο περίπτερο του ΠΑΟΚ οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι υπάλληλοί του, είχαν την φαεινή ιδέα να παραδώσουν στον επικεφαλής της Κυβέρνησης Απάτη και στον συνοδευόμενο αυτού σκιώδη Πρωθυπουργό του κρατιδίου – Πρέσβη των δολοφόνων των Λαών, φανέλες του Συλλόγου, τιμητικά (για ποια τιμή, άγνωστον, μόνο ο υπεύθυνος της ΠΑΕ Marie Claire θα ξέρει).

Μάλιστα όχι φανέλες με όποια και όποια νούμερα, αλλά με το 19 και το 26, τους αριθμούς δηλαδή που σχηματίζουν ενωμένοι την ημερομηνία που οι αείμνηστοι Καλπακτσόγλου και Κοεμτζόπουλος έδωσαν σάρκα και οστά στον Φάρο και Οδηγό της ζωής μας. Αποσβολωμένοι από την ιεροσυλία, παρακολουθήσαμε μία ακόμα την αμέσως επόμενη μέρα, κατά πολύ μεγαλύτερη, όταν ο Πρόεδρος των ανελ κατέφτασε φρουρούμενος και περικυκλωμένος από διμοιρίες στο γήπεδο της ομάδας κατά τις 08,00 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Εκεί και αφού εξήγγειλε ότι θα παραχωρήσει με μίσθωση έναν παντελώς αναξιοποίητο κρατικό χώρο προκειμένου αυτός να αναβαθμιστεί, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, ικανοποιημένοι από την εξαγγελία τίποτα, αποφάσισαν να χαριεντιστούν μαζί του και να χαρίσουν φωτογραφικά ενσταντανέ τολμώντας με περίσσιο θράσος να του δώσουν να κρατάει την φανέλα με το Νο12. Υπενθυμίζουμε στην ανιστόρητη παε ΠΑΟΚ που αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων ότι το Νούμερο 12 είναι ταγμένο στη ζωντανή Θύμηση των νεκρών μας αδερφών που πέθαναν στο δρόμο υπερασπιζόμενοι τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Το Νούμερο 12 δεν χαρίζεται, ούτε κατακτιέται, το νούμερο 12 αποτελεί το Θεματοφύλακα της ύπαρξής μας, παραμένει ανέπαφο και ανέγγιχτο, αιώνια αφιερωμένο και φορεμένο από αυτούς που μαρτύρησαν τη ζωή τους για το Σύλλογο. Ερωτάται η παε ποιος τη νομιμοποίησε να δωρίζει φανέλες του Συλλόγου μας στη Κυβέρνηση Φλαμπουράρη που χάρισε ένα πρωτάθλημα κερδισμένο με αίμα από την ομάδα μας στο χάρτινο Εντερούν και τον λαθρέμπορό του. Ποιος τη διαφώτισε ότι μας είναι ευπρόσδεκτος ο πρέσβης των μακελάρηδων που στράφηκε κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ονομαστικά εκβιάζοντας το προτεκτοράτο του, αιτούμενος τη διακοπή της δραστηριότητάς του στην Β. Ελλάδα.

Ποιος την ενημέρωσε ότι δύναται να χαρίζει τη φανέλα του Οκτώβρη του 99 σε κάθε τυχάρπαστο. Ποιος της γνωστοποίησε ότι θα ανεχόμαστε να παρακολουθούμε ανενόχλητους τους τηλεπωλητές αντιπροέδρους του Ολυμπιακού (ΝΔ) – επόμενους αντιπροέδρους κυβέρνησης μπροστά στ’ ασπρόμαυρα.

Λαλίστατη η ΠΑΕ βγήκε να καταδικάσει μεμονωμένη ενέργεια φιλάθλου στο γήπεδο της Ν Σμύρνης, όπου φωτοβολίδα, έγινε ναυτική, χειροβομβίδα, οβίδα, πυρηνική κεφαλή, ενώ είχε ήδη καταδικαστεί από το σύνολο του οπαδικού μας κόσμου. Απούσα και κωφάλαλη τη στιγμή που η ομάδα κατεβαίνει για να σφαγιαστεί από την τετράδα στη Ν. Σμύρνη, στα γνωστά αποσπάσματα του Μπάρμπα Θωμά.

Απούσα και κωφάλαλη με το διορισμό του χασάπη Κομίνη φέτος και την εργώδη προσπάθεια να παραμείνει διεθνής, ενώ ορίζεται συνεχόμενα σε όλες τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Απούσα και εγκληματικά αμελείς εσείς που επιτρέπετε την ύπαρξη του Κομίνη , την ύπαρξη του Παπαδόπουλου στην Τρίπολη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, το στημένο θέατρο σκιών του παραμάγαζου της ΕΠΟ.

Καλείται η παε να σταματήσει να μας κουνάει το δάχτυλο, όταν αφήνει στη τύχη της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την επένδυση στο αγωνιστικό τμήμα, βορά στα νύχια των πρωκταθλητών των δικαστικών αιθουσών. Καλείται η παε να σεβαστεί τα όσια και ιερά του Π.Α.Ο.Κ. γιατί εμείς οι μίζεροι δεν τυφλωνόμαστε από τις δήθεν εξαγγελίες νέων γηπέδων και αυτά μας είναι πλήρως αδιάφορα στη χώρα των ήξεων αφίξεων.

Δεν μας νοιάζουν τα κλικ σας, το κους κους και τα περί ανέμων και υδάτων, όταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιχειρείται η σκύλευση της ομάδας στα παρασκήνια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε με ΤΙΠΟΤΑ και για ΤΙΠΟΤΑ να γκρεμιστεί ούτε κόκκος σκυροδέματος από το γήπεδο ιδιοκτησία και κόπο των παππούδων μας, χωρίς τη διασφάλιση της μάνας του Συλλόγου. Με λύσσα σε όλα τα πέταλα, με εισιτήρια ή μεμονωμένα. Αποφασίστε, ή θα ξυπνήσετε ή θα σας ξυπνήσουμε εμείς. Ή μαζί μας ή απέναντί μας.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών 1974».

Οι σύνδεσμοι αντιδρούν

Και δεν είναι ότι ένας Σύνδεσμος Φιλάθλων έβγαλε μία ανακοίνωση. Σημασία έχει ότι κάτω από αυτή την ανακοίνωση σιγοντάρισαν χιλιάδες με συγχαρητήρια, στη λογική ότι, επιτέλους, κάποιος να τα πει, ρε παιδιά.

Ο Ιβάν προτίμησε να παίζει σε δυο ταμπλό, γιατί θεώρησε ότι τον λαό του ΠΑΟΚ τον έχει στο τσεπάκι του και τον κάνει ό,τι γουστάρει. Αποδείχτηκε ότι δεν είναι έτσι. Αυτά τα παιδιά από την Πολίχνη την είδαν αλλιώς τη δουλειά, κι αυτοί που σχολίασαν από κάτω, δεν τρώνε σανό. Μέχρι και ειρωνεία για τον μεγαλύτερο Σύνδεσμο Φιλάθλων, τους «Μακεδόνες», υπήρχαν σχόλια από κάτω, ότι οι Σκοπιανοί θα τους ζητήσουν ν’ αλλάξουν το όνομά τους! Και γι’ αυτό το διχαστικό πνεύμα για έναν σούπερ περήφανο λαό, που κουβαλάει ακόμα τον πόνο της προσφυγιάς μέσα του, υπεύθυνος είναι μόνο ο Σαββίδης.

Για «προδοσία» μιλάει η ανακοίνωση από την Πολίχνη. Και τα βάζει ευθέως κατά του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Όταν λέει η ανακοίνωση ότι ο Τσίπρας έχει ξεπουλήσει τα πάντα και στην ΠΑΕ τον υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες, ποιον ακριβώς φωτογραφίζει; Τον έχοντα το γενικό πρόσταγμα στην ΠΑΕ, τον Ιβάν Σαββίδη.

Κι όχι μόνο αυτό. Στην ανακοίνωσή του το επισημαίνει ολοκάθαρα, ότι όποιοι έδωσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον «προδότη» Τσίπρα, είναι κι αυτοί «προδότες». Και καταλήγει ότι «για μας δεν είστε τίποτα, απλά περαστικοί, όπως όλοι οι άλλοι». Τα έμαθες τα νέα, Ιβάν; Σε σένα αναφέρονται. Όπως και για τη δήλωσή σου για τη φωτοβολίδα που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη στο ματς με τον Πανιώνιο.

«Εσείς μας κατηγορήσατε για μία φωτοβολίδα, εμείς σας κατηγορούμε για προδοσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανένας Σαββίδης, κανένας μεγαλομέτοχος και καμία ΠΑΕ πάνω από τον λαό του ΠΑΟΚ», ένα από τα χιλιάδες σχόλια. Όλοι τους καταλήγουν σ’ ένα σύνθημα-εφιάλτη για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ούτε βήμα πίσω». Την ίδια στιγμή, ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ, οι «Μακεδόνες», δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση για να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.