ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α΄ Εθνική Δείτε πως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής η βαθμολογία – Πρώτος ο Ατρόμητος

Α΄ Εθνική  Δείτε πως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής η βαθμολογία – Πρώτος ο Ατρόμητος

Με τρεις νίκες των γηπεδούχων ξεκίνησε η 4η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής, οπότε και ο Άρης έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή κάνοντας την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Η επικράτηση του ΠΑΣ με 1-0, έφερε προσωρινά μόνο πρώτο τον Ατρόμητο, που στο δικό του παιχνίδι, επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 2-0.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει έστω και για λίγο ο Ατρόμητος, ο οποίος κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση της Α΄ Εθνικής, όντας αήττητος με 3 νίκες, μία ισοπαλία και 10 βαθμούς συνολικά.

Οι μόνες ομάδες που «απειλούν» να τον προσπεράσουν μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, είναι η ΑΕΚ, που όμως φιλοξενείται στην έδρα του ΠΑΟΚ για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, αλλά και ο Ολυμπιακός, που δίνει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η βαθμολογία της Α΄ Εθνικής

1. Ατρόμητος 10 (4)

2. Ολυμπιακός 9 (3)

3. ΑΕΚ 9 (3)

4. ΑΡΗΣ 9 (4)

5. ΠΑΟΚ 6 (3)*

6. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (4)

7. Παναιτωλικός 4 (3)

8. Παναθηναϊκός 3 (3)**

9. Αστέρας Τρίπολης 3 (4)

10. Λεβαδειακός 3 (3)

11. ΑΕΛ 3 (4)

12. Ξάνθη 2 (3)

13. ΟΦΗ 1 (3)

14. Πανιώνιος 1 (3)

15. Απόλλων Σμύρνης 0 (4)

16. Λαμία 0 (3)

* Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει με -2 βαθμούς το πρωτάθλημα

** Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα

Τα ματς της 4ης αγωνιστικής

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Ατρόμητος – ΑΕΛ 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης 1-0

Ξάνθη – ΟΦΗ (23/09)

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (23/09)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (23/09)

Παναιτωλικός – Λαμία (24/09)

Πανιώνιος – Ολυμπιακός (24/09)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.