ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στους φιλάθλους

Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στους φιλάθλους

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό και τους κάλεσε να δώσουν βροντερό παρόν στο ΟΑΚΑ και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου την Κυριακή το απόγευμα ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει. Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.