ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έσωσε την «παρτίδα» ο Παναθηναϊκός: Διατήρησε το αήττητο (1-1) με πέναλτι του Μακέντα στις καθυστερήσεις

Έσωσε την «παρτίδα» ο Παναθηναϊκός: Διατήρησε το αήττητο (1-1) με πέναλτι του Μακέντα στις καθυστερήσεις

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η πρώτη ομάδα που «έκοψε» βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν, όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε… πολύ σκληρή για να πεθάνει και πήρε στο τέλος την ισοπαλία με 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 47′, όταν από σουτ του Κυριακόπουλου, ο Διούδης απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα και ο Μανιά στο «ριμπάουντ» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «πράσινοι» έδειχναν να μην μπορούν να «απαντήσουν» εμφανίζοντας πολλά προβλήματα στην τελική πάσα, όμως όλα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά. Η είσοδος του Καμπετσή βελτίωσε την παρουσία τους μέσα στην περιοχή, αλλά ο νεαρός επιθετικός απέτυχε να σκοράρει δις, με τη δεύτερη προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα όμως, ο Χατζηγιοβάννης κέρδισε το πέναλτι, ο Μακέντα ευστόχησε και ο Παναθηναϊκός «έκλεψε» τον βαθμό με το τελικό 1-1.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (40′ λ.τ. Βαλιέντε), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (78′ Μπελόκ), Τσιλιανίδης, Μανιάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας (58′ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος (24′ λ.τ. Μπουζούκης), Δώνης (77′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.