ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαρτίνς για το 1-1 με την ΑΕΚ: «Ήταν μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε»

Μαρτίνς για το 1-1 με την ΑΕΚ: «Ήταν μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε»

Δεν μπορούσε να πιστέψει την ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

«Στο τελευταίο λεπτό είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε και είναι κρίμα που δεν την αξιοποιήσαμε. Έγινε ένα πολύ ωραίο και ισορροπημένο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, όμως από κει και μετά ανεβήκαμε αισθητά, πιέσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη. Σήμερα μας έλειψε ο κόσμος μας, είναι σαφές αυτό. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τους 3 βαθμούς- βέβαια το ίδιο θα λένε και οι αντίπαλοι για τις δικές τους ευκαιρίες. Όπως ξαναειπα ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, ισορροπημένο και προσφέραμε θέαμα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας, με τον καιρό θα βελτιωθούμε. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, αντιμετωπίσαμε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Δείχνουμε πως βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Πηγή: gazzetta.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.