ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Καμπάνα» στον Λουτσέσκου – Βαρύ χρηματικό πρόστιμο για τα περί Χίτλερ

«Καμπάνα» στον Λουτσέσκου – Βαρύ χρηματικό πρόστιμο για τα περί Χίτλερ

Το χέρι στην τσέπη θα κληθεί να βάλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 28.000 ευρώ για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ και ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου χρηματική ποινή ύψους 28.000€ για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, οι οποίες κατέστησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέο.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 15.000€ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Άρης)».

Υπενθυμίζεται πως ο κανονισμός αναφέρει ότι η πρώτη παραβίαση τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, η δεύτερη με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και η τρίτη μπορεί να επισύρει μέχρι και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.