ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελλάδα – Ουγγαρία σήμερα στις 21:45 για το «Nations League»

Ελλάδα – Ουγγαρία σήμερα στις 21:45 για το «Nations League»

Μόνο τη νίκη χρειάζεται η Εθνική Ομάδα στο αποψινό παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε το Nations League με δύο εκτός έδρας αγώνες. Κέρδισε στο πρώτο ματς, στο Ταλίν, την Εσθονία με 1-0 και ηττήθηκε, στο δεύτερο, στη Βουδαπέστη, από την Ουγγαρία με 2-1. Σήμερα δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, στις 21:45, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Ουγγαρία. Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, στις 21:45, στο Τάμπερε, το ματς με τη Φινλανδία.

Στόχος της Εθνικής Ομάδας είναι οι δύο νίκες, που θα την ανεβάσουν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της League 3. Αν τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου θα ανέβει στη League 2 και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα play off του Nations League, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, θα έχει δεύτερη ευκαιρία για να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.