ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέταξε το γάντι ο Ουάρντα: Η ατάκα-απάντηση στον Λουτσέσκου!

Πέταξε το γάντι ο Ουάρντα: Η ατάκα-απάντηση στον Λουτσέσκου!

Στον… πάγο έχει βάλει το τελευταίο διάστημα τον Αμρ Ουάρντα ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, με το γεγονός να προκαλεί απορίες στην Αίγυπτο.

Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» αγωνίστηκε με την εθνική Αιγύπτου, πετυχαίνοντας γκολ, αλλά όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παίζει στην ομάδα του, πέταξε το μπαλάκι στον προπονητή του.

«Όλα πήγαιναν καλά, αλλά τελευταία ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μου. Δεν ξέρω γιατί. Από την πλευρά μου, προσπαθώ να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται», δήλωσε αρχικά.

Ο Ουάρντα στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και όποτε μου ζητηθεί να παίξω, θα το κάνω. Θα προσπαθήσω να παίξω ξανά με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχω συμβόλαιο και δεν παραπονιέμαι, δουλεύω σκληρά…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας για την κόντρα που είχε με τον Ρίντιγκερ στον αγώνα με τη Τσέλσι, ο Ουάρντα επισήμανε πως ο αντίπαλός του τον έβρισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.