ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπουδαία νίκη για την Εθνική Ελπίδων: 2-0 τη Λευκορωσία και φουλ για Euro (βίντεο)

Σπουδαία νίκη για την Εθνική Ελπίδων: 2-0 τη Λευκορωσία και φουλ για Euro (βίντεο)

Με γκολ των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη η Εθνική Ελπίδων νίκησε 2-0 τη Λευκορωσία στο Περιστέρι και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του EURO 2019 μέσω των πλέι οφ!

Η Εθνική Ελπίδων ήθελε τη νίκη για να έχει ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο και απευθείας πρόκριση στα τελικά του EURO 2019.

Η επικράτηση απέναντι στη Λευκορωσία ήρθε και μάλιστα με «καθαρό» σκορ (2-0), αλλά η νίκη της Κροατίας με 4-0 επί του Σαν Μαρίνο, της έδωσε την πρωτιά. Αυτό σημαίνει ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, μέσω των πλέι οφ.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με κεφαλιά στο 20’, έπειτα από σέντρα του Κυριακόπουλου, έκανε το 1-0 για την Εθνική. Έντεκα λεπτά αργότερα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πασαλίδη. Τελικά, η Εθνική βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Μπουζούκης με πέναλτι στο 82’ «έγραψε» το τελικό 2-0.

Η κλήρωση για τα πλέι οφ θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 12 και 20 Νοεμβρίου.

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Γαλανόπουλος, Βέργος (56′ Κωτσόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Ανδρούτσος (33′ Μαυρομάτης), Χατζηδιάκος, Μπουζούκης, Λήμνιος (71′ Μανθάτης), Μασούρας

Λευκορωσία (Λιούντας Ρουμπούτις): Στσερμπίτσκι, Ιβάνοφ, Βολκόφ, Πετσένιν, Κλιμόβιτς, Αντιλέφσκι (44′ Εμπόνγκ), Μπερεζκίν (73′ Φεντόσοφ), Σεφτσένκο, Σέτσοφ, Μπεσμέρτνι (46′ Μπακχάρ), Γκρομίκο

Η τελική βαθμολογία

1.Κροατία 25
2. Ελλάδα 25
3. Τσεχία 16
4. Λευκορωσία 14
5. Μολδαβία 7
6. Σαν Μαρίνο 0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.