ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΑΕΚ προσφεύγει στο διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο μετά την τιμωρία από ΕΠΟ

Η ΑΕΚ προσφεύγει στο διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο  μετά την τιμωρία από ΕΠΟ

Μετά την απόρριψη της έφεσης της από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, η ΑΕΚ αναμένεται να προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που έχει στη διάθεση της.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε στο σύνολό της την έφεση της ΑΕΚ για την τιμωρία της για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 7ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η υπόθεση της τιμωρίας της Ένωσης αναμένεται να έχει, πάντως, συνέχεια. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσφύγουν, όπως όλα δείχνουν, στο CAS, προκειμένου να μην τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας της για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.