Άρης – ΠΑΟΚ: Δήλωση για βρισιές και οργή από Ελ Καντουρί! «Ήταν το ματς της χρονιάς για αυτούς»

Άρης – ΠΑΟΚ: Δήλωση για βρισιές και οργή από Ελ Καντουρί! «Ήταν το ματς της χρονιάς για αυτούς»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παρουσίασε σε Μέσα της πατρίδας του την ατμόσφαιρα του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για απίστευτες βρισιές και οργή από τους οπαδούς των γηπεδούχων, υποστηρίζοντας πάντως πως αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα σε όλα τα γήπεδα.

Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε ξανακούσει τόσες βρισιές και τόση οργή στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αλλά σημειώνοντας ότι αυτά συμβαίνουν και στην Τούμπα.

Ο Μαροκινός επιθετικός μέσος, σχολίασε όσα έγιναν στο ματς της 7ης αγωνιστικής και δεν παρέλειψε να αναφέρει και το στιγμιότυπο με τους φίλους του Άρη να καίνε φανέλες στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι δηλώσεις του Ελ Καντουρί

«Είναι σαν παράδοση. Πολλά πράγματα συμβαίνουν εδώ. Από τη στιγμή που ήρθα, οι συμπαίκτες μου με προειδοποίησαν ότι μπορεί να υπάρχουν επεισόδια όπως αυτό. Χθες (21/10) το έκαναν οι φίλοι του Άρη, πέρσι το έκαναν οι δικοί μας με άλλους αντιπάλους. Επειδή ανέβηκαν από τη Β’ Εθνική, τους αντιμετωπίσαμε μόνο στο Κύπελλο φέτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα, όμως, τους αντιμετωπίσαμε και στο πρωτάθλημα. Αυτό, ήταν πραγματικά το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη και δεν είχα ξανακούσει τόσες βρισιές και τόση οργή. Βλέποντας φανέλες να καίγονται ουσιαστικά ήταν… σταγόνα στον ωκεανό. Ήμασταν πιο δυνατοί και το δείξαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.