ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργίλη διάψευση από την ΠΑΕ Άρης για αποστολή αντιπροσωπείας στα Κατεχόμενα

Οργίλη διάψευση από την ΠΑΕ Άρης για αποστολή αντιπροσωπείας στα Κατεχόμενα

Δημοσίευμα ήθελε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη και ανθρώπους της ομάδας να ταξιδεύουν στα Κατεχόμενα της Κύπρου για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές σε τουρνουά ακαδημιών, γεγονός που διαψεύστηκε άμεσα από τους “κίτρινους”.

Έξαλλοι ήταν στην ΠΑΕ Άρης, με δημοσίευμα ελληνική ιστοσελίδας, που συνέδεε ανθρώπους της ομάδας, με ένα τουρνουά ακαδημιών στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Οι “κίτρινοι” εξέδωσαν μάλιστα επίσημη ανακοίνωση τόσο για να διαψεύσουν το ρεπορτάζ, όσο και για να ζητήσουν από όλους να ” είναι περισσότερο προσεκτικοί” στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο, «κατάσκοποι» για λογαριασμό της ομάδας μας, θα παρακολουθήσουν τουρνουά ακαδημιών στα κατεχόμενα.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο θέμα και άπαντες οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.