ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Φτηνά τη γλίτωσε» ο Ολυμπιακός- Πρόστιμο 60.000 ευρώ για τα επεισόδια με την Παναχαϊκή

«Φτηνά τη γλίτωσε» ο Ολυμπιακός- Πρόστιμο 60.000 ευρώ για τα επεισόδια με την Παναχαϊκή

Γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα καθώς και την ποινή κεκλεισμένων θυρών, ποινές με τις οποίες απειλούταν ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στις κερκίδες του Παμπελοποννησιακού, στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας, που είχε ως αποτέλεσμα την 15λεπτη διακοπή του αγώνα, αφού είχε γίνει και ρίψει χημικών από τα ΜΑΤ.

Οι ερυθρόλευκοι στην ακροαματική διαδικασία της απολογίας τους είχαν πατήσει στο άρθρο 3 του ΚΑΠ, υποστηρίζοντας ότι αν υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών, αυτή πρέπει να ισχύσει στο Κύπελλο και όχι στο πρωτάθλημα. Τ

ελικά το δικαστήριο δέχτηκε τα στοιχεία που προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού στο υπόμνημα 50 σελίδων που κατέθεσαν και πείστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών. Η απόφαση πάρθηκε παμψηφεί.

Ο Ολυμπιακός είχε κληθεί σε απολογία, με βάση τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4β, που κάνει λόγο για βιαιοπραγία κατά προσώπων, αλλά η υπόθεση εκδικάστηκε με τα άρθρα 14-15 παράγραφος 4α.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.