ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τραγικό φινάλε για Εθνική στο Nations League – «Χαστούκι» με 0-1 από την Εσθονία στο ΟΑΚΑ – Ιστορικό ρεκόρ για Τοροσίδη

Τραγικό φινάλε για Εθνική στο Nations League – «Χαστούκι» με 0-1 από την Εσθονία στο ΟΑΚΑ – Ιστορικό ρεκόρ για Τοροσίδη

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η έτσι και αλλιώς αποτυχημένη πορεία της Εθνικής ομάδας στο Nations League καθώς έχασε στο ΟΑΚΑ με 1-0 από την Εσθονία και τερμάτισε τρίτη στον όμιλο καθώς η Ουγγαρία που κέρδισε την πρώτη Φινλανδία την προσπέρασε.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 44’ όταν ο Ζενιόβ από αριστερά ξέφυγε από τον Παπασταθόπουλο και έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, ο Λαμπρόπουλος στην προσπάθεια του να προλάβει τον Σάπινεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 0-1 στο ΟΑΚΑ. Η εθνική ήταν αυτή που είχε σε όλο τον αγώνα την μπάλα στην κατοχή της, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο μέρος (σ.σ. στο 68’ ο Φορτούνης είχε δοκάρι) αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι ουσιαστικό.

Ιστορία έγραψε ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς έφτασε τις εκατό συμμετοχές με το εθνόσημο. Είναι ο πέμπτος που έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο. Οι προηγούμενοι ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, Αγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης (46’ Τοροσίδης), Παπασταθόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης (70’ Μάνταλος), Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης.

Εσθονία: Λέπμετς, Μπαράνοφ, Βίμαν, Ταμ, Καμς, Καλάστε, Ντιμιτρίεφ, Λεπίστου (Αντόνοβ), Ζένιοφ, Λουτς, Σάπινεν.

Η Ουγγαρία κέρδισε 2-0 την Φινλανδία και έτσι η Ελλάδα τερμάτισε 3η στον όμιλο.

Η βαθμολογία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Φινλανδία 12 (5-3)
2. Ουγγαρία 10 (9-6)
3. Ελλάδα 9 (4-5)
4. Εσθονία 4 (4-8)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.