ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ στον Ολυμπιακό: Nοκ-άουτ ο Χριστοδουλόπουλος – Καλή επιστροφή το 2019

Σοκ στον Ολυμπιακό: Nοκ-άουτ ο Χριστοδουλόπουλος – Καλή επιστροφή το 2019

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για περίπου 4 εβδομάδες.

Το απόλυτο σοκ στον Ολυμπιακό πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς με τον Ατρόμητο!

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που υπολογιζόταν ως βασική λύση για την κορυφή της επίθεσης στο ματς του Περιστερίου, ένιωσε ενοχλήσεις και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για περίπου 4 εβδομάδες.

Πλέον, το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι τεράστιο, καθώς όλοι οι τραυματισμοί έχουν μαζευτεί στην επίθεση, αφού ο Χασάν έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, ο Γκερέρο μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός πάνω από έναν μήνα και ο Λάζαρος είναι επίσης off.

Άρα, εν όψει του ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Μάνος, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά για ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και είναι 2η και στο +4 από τον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ακόμα πιο σύνθετη είναι η κατάσταση για το ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Μπέτις, αφού ο Μάνος δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα, άρα πιθανότατα ο Γκερέρο θα επιστρέψει πιο… βίαια από ό,τι ενδεχομένως να υπολόγιζε ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.