«Απόδραση» του Ολυμπιακού από το Περιστέρι με 1-2 – «Μαέστρος» ο Φορτούνης και «λυτρωτής» ο Βούκοβιτς (βίντεο)

«Απόδραση» του Ολυμπιακού από το Περιστέρι με 1-2 – «Μαέστρος» ο Φορτούνης και «λυτρωτής» ο Βούκοβιτς (βίντεο)

Στις καθυστερήσει ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την Α’ Εθνική και την παράσταση έκλεψαν οι πάρα πολλές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων στον διαιτητή.

Ο Βούκοτιτς ήταν ο παίκτης που λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ενω ο Ατρόμητος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες.

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ:

Τέλος αγώνα

90’+3′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (Βούκοβιτς) και Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2: Ωραία εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη – το κέρδισε ο ίδιος από τον Μάντσον – ο Καρασαλίδης στέλνει την μπάλα άθελά προς τα πίσω, ο Βούκοβιτς στο δεύτερο (δεξί) δοκάρι με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

90’+2′ Ο Φετφατζίδης από τη δεξιά πλευρά εντός περιοχής γυρίζει, ο Γκερέρο είναι σε θέση για να εκτελέσει, η μπάλα κόβεται από τον Ρισβάνη.

88′ Ακόμη μια εξαιρετική μπαλιά του Φορτούνη με τη μία, στα δεξιά για τον Φετφατζίδη, αυτός περνά τον Ούμπιδες κι ο δεύτερος τον ανατρέπει με φάουλ.

87′ Πιέζει ο Ολυμπιακός. Ο Μάνος καθυστερεί, κόβεται. Νέα σέντρα από δεξιά και πάλι η μπάλα απομακρύνεται.

85′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης με εξαιρετική μπαλιά βρίσκει τον Μάνο, αυτός εντός περιοχής κι αριστερά βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μέγερι, ο Ρισβάνης με προβολή απομακρύνει σε κόρνερ.

82′ Ωραία πάσα του Φορτούνη στη δεξιά πλευρά για τον Φετφατζίδη, αυτός κάνει το σουτ με τη μία, πολύ άστοχο.

80′ Αλλαγή (αναγκαστική) για τον Ατρόμητο. Ο Νάτσος στη θέση του Γιαννούλη.

77′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γκερέρο στη θέση του Ποντένσε.

74′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης είναι στην περιοχή, ελίσσεται, κάνει το σουτ με το δεξί, αλλά ο Μέγερι είναι σε ετοιμότητα κι απομακρύνει τον κίνδυνο.

73′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Φετφατζίδης αντί Ναουέλ.

71′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο .Αυτή ήταν η τελευταία ενέργεια του Μπρούνο στο ματς, ο Μανούσος στη θέση του.

71′ Ο Μπρούνο βγάζει στον Σάκιτς, ο Αυστριακός κάνει τη σέντρα, αλλά η μπαλιά είναι πολύ δυνατή για τον Κουλούρη.

68′ Εκτελεί απευθείας ο Φορτούνης στην προσπάθεια να αιφνιδιάσει τον Μέγερι, ο οποίος περίμενε σέντρα. Ωραία έμπνευση, όχι ανάλογη εκτέλεση.

65′ Ο Μπρούνο δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου και να φύγει από την αριστερή πλευρά.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Μάντσον κάνει το σουτ, ο Ζοζέ Σα αποκρούει ασταθώς, ο Κουλούρης κάνει την προβολή στο ριμπάουντ, η μπάλα λίγο έξω.

62′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Ούμπιδες στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ενσικουλού.

61′ Κίτρινη κάρτα στον Φορτούνη για διαμαρτυρίες. Ο Γιαννούλης πάτησε τον Φορτούνη εκτός περιοχής, ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Ο μπακ του Ατρόμητου είχε ήδη κίτρινη.

60′ O Φορτούνης πέφτει στο έδαφος εντός περιοχής. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι γηπεδούχοι. Ο διαιτητής διατάσσει να συνεχιστεί το ματς.

60′ Φάουλ του Βούκοβιτς στον Κουλούρη. Διαμαρτυρίες από τον Σέρβο αμυντικό του Ολυμπιακού.

59′ Ο Ούμπιδες θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

58′ Ο Καμαρά κάνει το πρώτο σουτ, η μπάλα κοντράρει, κάνει και δεύτερη με το αριστερό, η μπάλα ψηλά άουτ.

58′ Δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κι αποβολή για τον Μπουσούλατζιτς. Με παίκτη λιγότερο συνεχίζει ο Ατρόμητος.

57′ Ο Μπουσούλατζιτς τραβά παρατεταμένα τον Φορτούνη. Φάουλ για τον Ολυμπιακό.

56′ Ο Κούτρης βρίσκεται στη φάση αυτή στη δεξιά πλευρά, βιάζεται και δεν έχει καθαρό μυαλό να τροφοδοτήσει τον Φορτούνη.

55′ Κόρνερ για τον Ολυμπιακό σε κόντρα, πάνω σε προσπάθεια του Σισέ.

54′ Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη.

53′ Ο Γιαννούλης κόβει με φάουλ τον Ποντένσε. Τον “γκρέμισε” στην προσπάθειά του να τον ανακόψει.

53′ Ο Χατζηισαΐας δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου υπό την πίεση του Ναουέλ.

51′ Ο Μπουσούλατζιτς κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Γκιλιέρμε απομακρύνει με τη μία.

49′ ΓΚΟΛγια τον Ολυμπιακό (Καμαρά): Ωραία εκτέλεση του Φορτούνη, η μπάλα περνά από τον Βούκοβιτς, ο Καμαρά στο δεύτερο δοκάρι με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζει.

46′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης στη θέση του Νάτχο.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Ημίχρονο στο Περιστέρι. Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0.

45’+2′ Κίτρινη κάρτα στον Ναουέλ, ο οποίος βιάστηκε να εκτελέσει φάουλ, ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω κι εκείνος αντέδρασε.

43′ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο (Κουλούρης): Ο Μπρούνο μεταβιβάζει εντός περιοχής στον Μπουσούλατζιτς, ο Βόσνιος κάνει το σουτ προ του Βούκοβιτς, ο Ζοζέ Σα απομακρύνει αρχικά κι ο Κουλούρης με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κι ανοίγει το σκορ.

42′ Ο Ενσικουλού κάνει τη σέντρα από δεξιά, δεν προλαβαίνει ο Κουλούρης.

36′ Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ναουέλ, ο Τοροσίδης σηκώνεται στον αέρα μόνος του, πιο ψηλά από όλους, αλλά η κεφαλιά περνά έξω από την εστία του Μέγερι.

35′ Ο Ποντένσε πέφτει στο έδαφος εντός περιοχής, καθώς ο Γιαννούλης έπεσε πάνω του εκτός φάσης. Διαμαρτυρίες του Πορτογάλου ότι δέχθηκε αγκωνιά από τον Έλληνα αριστερό μπακ. Δεν είδε παράβαση ο διαιτητής.

34′ Ακόμη μία ωραία συνεργασία του Τοροσίδη με τον Ποντένσε στη δεξιά πλευρά, ο Πορτογάλος κάνει τη σέντρα, δεν βρίσκεται κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας κι ο Μέγερι μαζεύει.

33′ Σέντρα του Γκιλιέρμε από δεξιά. Πολλά φάλτσα η μπάλα, αφού έφυγε από το δεξί πόδι του Βραζιλιάνου. Δεν ανησυχεί τον Μέγερι.

30′ Ο Σάκιτς είναι πιο γρήγορος από τον Κούτρη, μπαίνει πρώτος στην μπάλα κι ο δεύτερος κάνει φάουλ στον πρώτο.

28′ Ο Ποντένσε παίρνει την μπάλα στη δεξιά πλευρά, αλλά καθυστερεί. Προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από τις “συμπληγάδες” που όρισαν οι Χατζηισαΐας και Καρασαλίδης, δεν τα κατάφερε.

23′ Ο Κούτρης μπαίνει από αριστερά, κάνει το γύρισμα, αλλά ο Γιαννούλης αντιλαμβάνεται τη φάση και κόβει εντός περιοχής.

20′ Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική μπαλιά από τον Νάτχο κεντρικά για τον Ποντένσε, ο οποίος βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Ο Πορτογάλος κάνει τη σέντρα, ο Μάνος με τη μία το βολέ στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα έξω.

18′ Ωραία σέντρα του Κούτρη από αριστερά, ο Ποντένσε δεξιά εντός περιοχής δεν μπορεί να κάνει το κοντρόλ – ίσως αιφνιδιάζεται γιατί περίμενε ο Ρισβάνης ν’ απομακρύνει με κεφαλιά – χάνει την μπάλα, κάνει και φάουλ στον Γιαννούλη.

15′ Ο Καμαρά έχει την μπάλα στο δεξί, κάνει την προσποίηση, τη φέρνει στο αριστερό, κάνει και το σουτ. Δεν ήταν κακό. Όχι όμως τόσο καλό, για ν’ απειλήσει την εστία του Μέγερι.

9′ Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε βγάζει ωραία κάθετα στα δεξιά για τον Καμαρά, ο Αφρικανός βγαίνει από δεξιά, βγάζει την μπάλα αριστερά στον Μάνο, εκείνος αποφεύγει τον Ρισβάνη, καθυστερεί όμως και κόβεται.

7′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε από τη δεξιά πλευρά βγάζει μόνο του τον Μάνο, αυτός μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, προσπαθεί να πλασάρει, ο Καρασαλίδης τελευταία στιγμή βάζει το πόδι του και παραχωρεί κόρνερ.

7′ Ο Ενσικουλού κάνει κίνηση στην πλάτη της “ερυθρόλευκης” άμυνας, αλλά ο Βούκοβιτς καταφέρνει και καλύπτει. Ο Σα μπλοκάρει.

4′ Ο Ναουέλ εκτέλεσε το φάουλ με το δεξί, η εκτέλεση ήταν κακή.

2′ Σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, η μπάλα στην αγκαλιά του Ζοζέ Σα.

1′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Νάτχο βγάζει για τον Ναουέλ, ο οποίος βγαίνει από αριστερά, γυρίζει την μπάλα κι ο Καμαρά από το ύψος του πέναλτι αστοχεί.

Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπουσούλαζιτς, Μάντσον, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Ενσικουλού, Μπρούνο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Θεοδωράκης, Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς, Γαρουφαλιάς, Ούμπιδες, Μανούσος, Νάτσος.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Κούτρης, Σισέ, Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Νάτχο, Ποντένσε, Ναουέλ, Μάνος.

Ο αήττητος Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής το αποτέλεσμα του οποίου θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο βασικός ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη μάχη για τον τίτλο.

Μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να καταλάβει κανείς το πόσο σημαντική είναι η μάχη στο Περιστέρι με αντιπάλους τον 2ο Ατρόμητο με 24 βαθμούς και τον 3ο Ολυμπιακό που έχει 20.

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 29
2. Ατρόμητος 24
3. Ολυμπιακός 20
4. Παναθηναϊκός 18
5. Ξάνθη 18
6. ΑΕΚ 17

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει σημαντικές απουσίες καθώς δεν υπολογίζει στους Κιβρακίδη, Ουγκράι, Βασιλακάκη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Μαρτίνς που δεν θα έχει τους Χριστοδουλόπουλου Μεριά, Τσιμίκα, Χασάν, κράτησε στον πάγκο των Φορτούνη (λόγω ίωσης) ενώ ο ίδιος επέλεξε να αφήσει εκτός τον Γιάγια Τουρέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Ομάρ, Γκερέρο, Μιράντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.