ΕΠΟ για επεισόδια στον αγώνα ΑΕΚ-Άγιαξ: «Προσβάλλεται βάναυσα η διεθνής εικόνα της χώρας μας»

ΕΠΟ για επεισόδια στον αγώνα ΑΕΚ-Άγιαξ: «Προσβάλλεται  βάναυσα η διεθνής εικόνα της χώρας μας»

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ έβαλλε κατά των οπαδών που έκαναν άνω κάτω το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ και δημιούργησαν αποκρουστικές εικόνες σε όλο τον κόσμο, από το ματς του Champions League.

Θέση για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, πήρε και επίσημα η ΕΠΟ, καταδικάζοντας τα κρούσματα βίας και τονίζοντας ότι θα “συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα και με τον κατηγορηματικότερο τρόπο τα απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας που έλαβαν χώρα χθες στο ΟΑΚΑ.

Τα επεισόδια αυτά προκαλούν συγκεκριμένες μειοψηφίες “γνωστών-αγνώστων”, οι οποίοι με τις αθλιότητες που διαπράτουν στα γήπεδα προσβάλλουν βάναυσα τη διεθνή εικόνα της χώρας μας, θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ομάδων μας και καταστρέφουν τις προσπάθειες τους για την εξάλειψη φαινομένων βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ε.Π.Ο., σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα αξιοποιήσει την πολύπλευρη εμπειρία των διεθνών ποδοσφαιρικών Αρχών, προκειμένου να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική αυτή προσπάθεια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.