ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ-Λαμία 2-0: Χωρίς προβλήματα η Ένωση νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Λαμία 2-0: Χωρίς προβλήματα η Ένωση νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της Α΄Εθνικής και διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, φθάνοντας τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος του αγώνα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν ο Πέτρος Μάνταλος που δημιούργησε τα δύο πρώτα γκολ της Ένωσης στο ματς, ενώ ο Πόνσε συνδύασε ένα ακόμη γκολ του, με νίκη του Δικεφάλου του Βορρά.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο ΟΑΚΑ και έδειξε να διάθεση να “παίξει” το ματς, χάνοντας και την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα, με τον Μπαράλες να φεύγει μόνος στην αντεπίθεση στο 3′, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Τσιντώντα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά με κακή κυκλοφορία δυσκολευόταν να μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή του Σαράνοφ, μέχρι να έρθει το λάθος του Ασίγκμπα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων καθυστέρησε υπερβολικά να διώξει τη μπάλα, ο Μάνταλος έκλεψε, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετική σέντρα, βρήκε τον Πόνσε, ο οποίος με φανταστικό σουτ με τη μία, έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το γρήγορο γκολ βελτίωσε την εικόνα της Ένωσης, η οποία βρήκε και αρκετούς χώρους από το ανέβασμα της Λαμίας στο γήπεδο. Ο Πόνσε στο 21′ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη νέα ασίστ του Μάνταλου, ενώ στο 37′ έχασε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Μπογέ, δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει και πάλι τον Σαράνοφ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ δημιούργησε δύο ακόμη καλές φάσεις για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Μπογέ, όσο και ο Γκάλο, δεν κατάφεραν να σκοράρουν για την ομάδα τους.

Το 2-0 ήρθε τελικά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν από μία ακόμη προσπάθεια του κορυφαίου του αγώνα, Πέτρου Μάνταλου, ο Αναστασιάδης έβαλε άσχημα το πόδι του μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, καταδικάζοντάς την ουσιαστικά στην ήττα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.