Διευθυντής επικοινωνίας ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν έχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες»

Διευθυντής επικοινωνίας ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν έχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, εκπροσωπώντας τον σύλλογό του κατήγγειλε Γραμμένο και Θεοδωρίδη για τις πρακτικές τους, ζητώντας να δοθούν απαντήσεις για το που ανήκει μετοχικά η Ξάνθη και με ποιον μίλησε ο Τζήλος αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίζει να παίζει η ομάδα του, όπως ξεκαθάρισε!

Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά: «Δυστυχώς είμαστε για ακόμα μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι φίλαθλοί μας και εμείς και η ομάδα μας να βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει και διασύρει στην Ευρώπη από τον κ. Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, από αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα όλων αυτών που κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα να μας απαντήσουν εάν νομίζουν ότι θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία έτσι και εάν έχουν καταλάβει την αγανάκτηση του Ολυμπιακού.

Να μας πουν και να μας απαντήσουν σε ποιον ανήκει η Ξάνθη μετοχικά και με ποιον μίλησε ο Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να καταλάβει ο κόσμος. Όταν θα μας τα απαντήσουν θα ξαναπαίξουμε. Δεν έχει νόημα να παίζουμε εδώ με αυτούς τους όρους και με σημαδεμένες τράπουλες. Για την διαιτησία στο α’ μέρος υπάρχει ένα διπλό πέναλτι σε Τοροσίδη και Σισέ που ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το είδε. Στο β’ μέρος η κόκκινη στον Ποντένσε που ο διαιτητής λέει ότι δεν την είδε αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε».

Πηγή: gazzetta.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.