ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ουζουνίδης: «Στα ματς του Champions League δε σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά»

Ουζουνίδης: «Στα ματς του Champions League δε σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά»

Ο προπονητής της Ενωσης παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και σε αυτή αναφέρθηκε φυσικά και στα προβλήματα που υπάρχουν ειδικά στο χώρο του κέντρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης.

Για το τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει αποτέλεσμα: «Να παίξουμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς. Αυτά τα τιμώρησαν οι αντίπαλοι σε αυτό το επίπεδο».

Για το πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα αύριο: «Όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ δεν σκέφτεσαι μόνο τα λεφτά. Σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν σε όλο τον κόσμο. Το οικονομικό από την πρόκριση και μόνο δεν πήγε άσχημα. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Ήταν ένα παιχνίδι το πρώτο με την Μπενφίκα που μας στοίχισε πολλά και το αποτέλεσμα ήταν άδικο».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ αν κάτι δεν πάει καλά στη ροή ενός αγώνα: «Είναι λογικό όταν παίζεις με καλύτερους αντιπάλους. Ήταν θέμα και ο τρόπος που δεχόμασταν τα γκολ. Ήταν σε συνθήκες τέτοιες που μας επηρεάζουν. Όταν παίζεις με καλύτερες ομάδες είναι λογικό να επηρεάζεται η ψυχολογία των παιδιών. Θα πρέπει τα παιδιά να καταλάβουν ότι σε εκείνο το σημείο πρέπει να αντιδρούν πιο εγωιστικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνουμε και εγώ και οι παίκτες μου».

Για το πως θα αντιμετωπίσει το κενό στο χώρο της μεσαίας γραμμής: «Πρέπει να βρω δύο άλλους. Είναι ένα πρόβλημα για εμάς. Σε αυτά τα ματς είναι σημαντικό να έχεις τους παίκτες διαθέσιμους. Εμείς μπαίνοντας στο γκρουπ ήμασταν η πιο αδύναμη ομάδα και είχαμε σε όλα τα ματς απουσίες. Σήμερα έχουμε περισσότερες. Θα βάλουμε κάποιους παίκτες στο κέντρο που δεν είναι από τη φύση τους κεντρικοί για να καλύψουμε κάποια κενά».

Για κάποια ενδεχόμενη αλλαγή με νέα παιδιά: «Θα το δούμε. Και στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να γίνει αυτό. Θα παίξουν πάντως και κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει».

Για τον Σιμόες: «Είναι ένα παιδί που μπορεί τις επόμενες ημέρες να είναι σε άλλο σύλλογο. Όλοι στην ΑΕΚ ξέρουμε πόσα έχει προσφέρει αλλά μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα άμεσα».

Μπογέ: «Για εμάς, όχι μόνο για τα χρήματα»

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εκπροσωπήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Λούκας Μπογέ, ο οποίος είπε ότι «για εμάς στην ΑΕΚ δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα, θέλουμε να τελειώσουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League με τον καλύτερο τρόπο». Οσο για το πώς έζησε το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς πριν δύο 24ωρα, ο Αργεντίνος εξτρέμ απάντησε: «Ηταν ένα σαββατοκύριακο πολύ έντονο. Έζησα τον τελικό όπως όλοι μας και απόλαυσα το παιχνίδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.