ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πρίγιοβιτς: «Δε χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Πρίγιοβιτς: «Δε χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Σίγουρος για την πρώην ομάδα του παρουσιάστηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά τη μετακίνησή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metrosport 95,5 μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ κι εμφανίστηκε σίγουρος για το πρωτάθλημα.

«Κατανοώ τον φόβο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να αντιληφθούν ότι μιλάμε μόνο για έναν παίκτη. Η ομάδα έχει ακόμη 15 ματς να δώσει και όλα είναι στα χέρια της. Αν φοβάσαι κάτι τόσο πολύ, τότε αυτό θα συμβεί. Αν φοβάσαι κάτι τότε θα σου έρθει από μόνο του. Δεν θα πρέπει να φοβούνται, θα πρέπει να διαθέτουν αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν στην ομάδα τους. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα, είναι εκεί, οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο για κάποιο λόγο. Όχι κατά λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν το πέτυχε λόγω ενός παίκτη, αλλά λόγω ολόκληρης της ομάδας. Και ένας παίκτης μπορεί πάντα να αντικατασταθεί. Ίσως ο αντικαταστάτης βάλει περισσότερα γκολ, ίσως λιγότερα, μπορεί να σκοράρουν ορισμένοι άλλοι, όπως συνέβη με τον Αστέρα. Μπορούν να ποντάρουν στον Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια), στον Μάουρι (σ.σ. Μαουρίσιο). Υπάρχουν καλοί παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα, θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο, σίγουρα αυτή τη σεζόν. Είναι οκτώ βαθμούς μπροστά, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.