ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέλος οι μεταγραφές για την ΑΕΚ

Τέλος οι μεταγραφές για την ΑΕΚ

Δύο εβδομάδες απέμειναν για το τέλος της χειμερινής περιόδου με την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς για την ενίσχυση της στον άξονα.

Παράλληλα ανανέωσε το συμβόλαιο του Ελντερ Λόπες που είναι τραυματίας και επιστρέφει τον Μάρτιο, ενώ επέστρεψε και ο Τάσος Μπακασέτας στην ομάδα επεκτείνοντας το συμβόλαιο του επίσης.

Σήμερα μπορεί να κυκλοφόρησε ξανά το παλαιότερο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αλιού Ντιένγκ μέσω του «France Football», ωστόσο η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει άλλον μέσο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Με την απόκτηση του Σέρβου μέσου από τον Ερυθρό Αστέρα, η Ενωση έχει και τους Κώστα Γαλανόπουλο, Αλεφ και Ερικ Μοράν για το κέντρο, λύση για τον άξονα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος ανάλογα το σύστημα (όπως χθες με το 3-5-2), ενώ είναι «ανοιχτή» και η επιστροφή του Αντρέ Σιμόες αν τα βρει με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο (όπως και ο Τάσος Μπακασέτας).

Επίσης, για την θέση του ακραίου επιθετικού φαίνεται ότι η επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στην ομάδα, βάζει… τέλος και στην όποια σκέψη για μεταγραφή εξτρέμ.

Ο «Μπάκα» μαζί με τον Λούκας Μπογέ, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον Χρήστο Αλμπάνη και υπό συνθήκες τον Βίκτωρα Κλωναρίδη θα είναι οι παίκτες που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στα άκρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενώ από τον Μάρτη επιστρέφει και ο Λόπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΑΕΚ βεβαίως θα κοιτά την αγορά μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου για κάποια εξαιρετική περίπτωση ακραίου επιθετικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.