Ολυμπιακός: Έδωσε δανεικό τον Μάνο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Έδωσε δανεικό τον Μάνο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Δημήτρης Μάνος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Νέα του ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 24χρονος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα περιζήτητος, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οδεύει προς δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Η απόκτηση άλλωστε του Σολδάνο έφερνε ως δεδομένο ότι θα αποχωρούσε τον Γενάρη για να δοθεί κάπου και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί τελικά είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα εννιά συνολικά παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» (συνολικά 224 λεπτά) ο Μάνος, σημείωσε δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τον επιθετικό Δημήτρη Μάνο.

Ο 24-χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ στη Football League με 27 goal και έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Εργοτέλη.

Το βράδυ θα είναι στην πόλη μας και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.