ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βόλος: 19χρονος οπαδός τιμωρήθηκε να είναι στο τμήμα κάθε φορά που θα παίζει η ομάδα του!

Βόλος: 19χρονος οπαδός τιμωρήθηκε να είναι στο τμήμα κάθε φορά που θα παίζει η ομάδα του!

Πρωτότυπη ποινή επιβλήθηκε σε 19χρονο οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα αγωνίζεται η ομάδα του, θα παραμένει έξι ώρες εντός αστυνομικού τμήματος.

Αυτή την ποινή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στο νεαρό οπαδό, επειδή το 2014 σε ηλικία 14 ετών, συμμετείχε σε επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου, για τα πλέϊ οφ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο νεαρός θα πρέπει σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ή σε χώρο που εποπτεύει η αστυνομία, δύο ώρες πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, να παραμείνει εκεί κατά την διάρκεια της, αλλά και δύο ώρες μετά την λήξη του ματς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 13 Απριλίου του 2014 στο ΕΑΚ Βόλου, περίπου 10 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, πήδηξαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και εισέβαλαν στο ταρτάν του γηπέδου κινούμενοι με απειλητικές διαθέσεις κατά ποδοσφαιριστών και παραγόντων, τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του ματς.

Ο νεαρός που τότε ήταν ανήλικος, είχε υποστηρίξει πως τον είχαν στριμώξει στα κάγκελα άλλοι οπαδοί, και μπήκε μέσα επειδή τον έσπρωξαν, ενώ είχε την πρόθεση να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια. Όπως είπε, δεν φορούσε κουκούλα, και έτσι έγινε δυνατός ο εντοπισμός της ταυτότητας του από την αστυνομία.

Ο συνήγορος του 19χρονου ισχυρίσθηκε ότι η ποινή είναι αυστηρή για τον νεαρό, επειδή σήμερα εργάζεται ως διανομέας έτοιμου φαγητού και την ώρα που θα εκτελείται η ποινή του, υπάρχει εργασιακός φόρτος και θα απωλέσει την εργασία του, αφού δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με τον 19χρονο, στο εδώλιο κάθισε κι ένας 30χρονος, που επίσης είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο στον ίδιο αγώνα και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.