ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέδρο Μαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση – Θα πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Πέδρο Μαρτίνς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση – Θα πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του προσεχούς ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και την ομάδα του.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, λίγες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη NOVA για:

Τα θύματα της Θύρας 7: Για εμάς είναι ημέρα πένθους και μνήμης. Θέλω να συλλυπηθώ τις οικογένειες, που εκείνη την ημέρα έχασαν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους. Μία ημέρα χαράς μετά από μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ μετατράπηκε σε τραγωδία. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε κάθε χρόνο.

Τους Ντίας και Σολδάνο: Η αλήθεια είναι ότι προσαρμόστηκαν γρήγορα και αυτό πιστώνεται στην ομάδα. Αγωνιστικά δεν είναι 100% έτοιμοι αλλά οι υπόλοιποι φρόντισαν να βοηθήσουν να εγκλιματιστούν γρήγορα και να τους κάνουν να νιώσουν αμέσως καλά. Είναι σημαντικό ότι έχουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες, που είναι και προσωπικότητες. Αυτό βοηθά στην αφομοίωση και των νέων μελών στην ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Βοήθησαν τον Σολδάνο να προσαρμοστεί αμέσως παρά το γεγονός ότι προέρχεται από διαφορετική ήπειρο. Ο Ζιλ Ντίας δεν ήταν στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση αλλά βοηθήθηκε και αυτός πολύ από τους υπόλοιπους, ενώ για τον Μασούρα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Μιλά την ίδια γλώσσα, γνωρίζει τους περισσότερους. Έχουν παίξει στην Εθνική ομάδα. Ήταν σχεδόν έτοιμος. Όλα αυτά κάνουν τη δική μου δουλειά ευκολότερη και το κλίμα στην ομάδα ακόμη καλύτερο.

Την εξέλιξη του Ολυμπιακού από το ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ έως σήμερα: Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο από τότε. Σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα μας ειναι περισσότερο συνεπής, κάνουμε καλύτερη διαχείριση καταστάσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε περισσότερο ενωμένοι και πολύ πιο έτοιμοι. Είναι μια καλή στιγμή για μας.

Την προετοιμασία της ομάδας: Η εβδομάδα κύλησε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Έχουμε δουλέψει πολύ και όλοι είναι έτοιμοι και κυρίως ανυπομονούν γι’ αυτό το ματς. Σε όλους θα άρεσε να παίξουν σε ενα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε ομάδα με αυτοπεποίθηση και δύναμη, γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Τον ΠΑΟΚ: Ειναι στην ουσία μια ομάδα ίδια. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, διαθέτει τους ίδιους ποδοσφαιριστές και τον ίδιο προπονητή. Δείχνουν να κάνουν καλή δουλειά αλλά και η δική μας ομάδα έχει κανει μεγάλη πρόοδο κι εχει εξελιχθεί σημαντικά. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις. Ίσως δούμε μια δυο αλλαγές αλλά μέχρι εκεί. Η ομάδα που θα ελέγξει το ματς συναισθηματικά κι εκείνη που θα διαχειριστεί καλύτερα τα δύσκολα σημεία θα πάρει τη νίκη. Θέλω να πω ότι η επιλογή του διαιτητή είναι εξαιρετική. Είναι νεός με ταλέντο, χαρισματικός και θα βοηθήσει πολύ ώστε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Το εάν μπορεί να παίξουν μαζί Φορτούνης και Νάτχο: Δεν μου αρέσει να μιλάω για το ροτέισον. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι διαθέσιμοι. Δεν μπορούμε να σας ανακοινώσουμε κάτι ακόμη. Ο Ομάρ δεν είναι απόλυτα καλά και οι επόμενες ώρες ειναι κρίσιμες σε ότι αφορά στη συμμετοχή του στην αποστολή.

Τα στοιχεία που δίνουν τη νίκη: Οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές. Μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές, που θα κρίνουν το παιχνίδι. Τα λιγότερα λάθη. Θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση, ενώ και ο παράγοντας έδρας έχει το δικό του ρόλο.

Την γεμάτη Τούμπα: Η δική μας ομάδα δεν θα επηρεαστεί. Έχουμε εμπιστοσύνη στον διαιτητή και θα ασχοληθούμε μόνο με όσα θα συμβούν μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Τον Λουτσέσκου: Ειναι συνάδελφος. Ο καθένας κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί για την ομάδα του. Στον πρώτο γύρο, τον υποδέχτηκα με φιλοξενία. Ελπίζω να μου την ανταποδώσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εάν συμφωνεί με τον όρο ντέρμπι τίτλου: Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας αλλά δεν κρίνεται ο τίτλος. Η αντίπαλη ομάδα έχει βαθμολογικό πλεονέκτημα και έχουμε δει ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς έγιναν πράγματα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας ώστε να πάρουμε τους βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.