ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Παρών στην Τούμπα ο Μαρινάκης

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Παρών στην Τούμπα ο Μαρινάκης

Όλα τα φώτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Σε αυτήν την πολύ σημαντική αναμέτρηση θα δώσει το παρών και ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θα είναι αρχηγός της αποστολής των Πειραιωτών. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αυτό είχε γίνει και το 2011, ενώ η τελευταία του επίσκεψη στην Τούμπα ήταν το 2015. Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι σε κανέναν από τους δύο αγώνες ο Ολυμπιακός δεν είχε πάρει τη νίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αναμέτρηση της σεζόν 2010-11 οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί με το τέρμα του Τζιμπούρ (12′), αλλά ο ΠΑΟΚ με τέρματα των Κουτσιανικούλη και Βιτόλο είχε επικρατήσει με 2-1, ενώ τη σεζόν 2015 το ντέρμπι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ένα ακόμα κοινό στοιχείο των συγκεκριμένων αναμετρήσεων είναι πως όλες είχαν γίνει Φεβρουάριο. Η πρώτη έγινε στις 2/2/2011 και η δεύτερη στις 8/2/2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.