ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καραϊσκάκης: Στη θύρα 7 ο Νέρι Καστίγιο! (φωτο)

Καραϊσκάκης: Στη θύρα 7 ο Νέρι Καστίγιο! (φωτο)

Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους της ομάδας.

Για επτά ολόκληρα χρόνια (2000-2007) υπηρέτησε τον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός πως έχει περάσει μία γεμάτη δεκαετία από τότε που αποχώρησε από τους Πειραιώτες, ο Νέρι Καστίγιο αποδεικνύει πως εξακολουθεί να έχει στην καρδιά του την ομάδα του Πειραιά.

Αυτό το έδειξε και το βράδυ της Κυριακής (17/2), με τον Ουρουγουανό παλαίμαχο επιθετικό να πιάνει θέση στην Θύρα 7 μαζί με οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού (μεταξύ αυτών και ο Νίκος Στυλιανέσης, γνωστός ως ο “Τρομπετίστας” στο ερυθρόλευκο οπαδικό κίνημα).

Ο Καστίγιο φόρεσε μάλιστα και κόκκινο μπλουζάκι με το σήμα της Θύρας 7 στο μπροστινό μέρος, με τον φωτογραφικό φακό της Eurokinissi να τον απαθανατίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.