Μάρτινς για νίκη του Ολυμπιακού: «Μας στήριξαν οι οπαδοί στο ημίχρονο»

Μάρτινς για νίκη του Ολυμπιακού: «Μας στήριξαν οι οπαδοί στο ημίχρονο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά το ματς, με την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για τη διαφορά στην απόδοση στα δύο ημίχρονα: «Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Η ΑΕΚ ήταν καλά προετοιμασμένη, μας δυσκόλεψε με τον τρόπο που έπαιζε και προηγήθηκε. Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα για εμάς στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια τους είπα ότι τους πιστεύω. Να κερδίσουμε τις δεύτερες μπάλες, να δείξουμε την ποιότητά μας και τις δυνατότητές μας. Να δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και τι μπορούμε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αυτό που έπρεπε να έχουμε δείξει από την αρχή του αγώνα».

Για τις αντιδράσεις του στον πάγκο και που αφιερώνει τη νίκη: «Πραγματικά ήμουν ο ίδιος όπως σε κάθε παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι πέρα από το κανονικό. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν και στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν παίζαμε καλά. Διανύουμε δύσκολη περίοδο, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση αυτές τις ημέρες και οι φίλαθλοί μας μας στήριξαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το γεγονός πως παρέταξε την ίδια ενδεκάδα με τη Ντιναμό: «Πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Την Πέμπτη κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν κακοί στο δεύτερο. Πιστεύω στις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.