Καταλάβατε τώρα πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός από πέρσι;

Καταλάβατε τώρα πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός από πέρσι;

Δύο διαδοχικά ντέρμπι που αποτέλεσαν τον… απόλυτο καθρέφτη της εικόνας των τριών διεκδικητών του φετινού τίτλου και απέδωσαν ανάγλυφα στην κάθε ομάδα ό,τι άξιζε βάσει της παρουσίας της στους αγωνιστικούς χώρους.

Αν πριν από μια εβδομάδα στην Τούμπα καταγράφηκε περίτρανα το δίκαιο της κατάκτησης του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, απόψε στο Καραϊσκάκη το ποδόσφαιρο όφειλε να αποδώσει το δικό του παράσημο στη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς, που τόσο άδικα δέχτηκε πυρά αμφισβήτησης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Οποιοδήποτε διαφορετικό σενάριο από την ερυθρόλευκη ραψωδία του δευτέρου ημιχρόνου θα ήταν εξαιρετικά… unfair απέναντι σε έναν τεχνικό που το καλοκαίρι πήρε στα χέρια του ένα ποδοσφαιρικό συνονθύλευμα και το μετατρέπει σταδιακά ξανά σε μια ομάδα αξιώσεων και υψηλών απαιτήσεων. Τα ίδια έγραφα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με την Ντιναμό, τα ίδια γράφω και απόψε, τα ίδια θα διαβάσετε ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός δεχτεί… τρία γκολ στο Κίεβο

Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη καμιά ομαδάρα. Είναι, όμως, μια ομάδα που μετά από μια διετία παράλογων και αντι-ποδοσφαιρικών επιλογών, υπηρετεί από το καλοκαίρι ένα ορθόδοξο ποδοσφαιρικό πλάνο με έναν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ και ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ προπονητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο SDNA.GR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.