Λουτσέσκου: «Μου φέρνει τύχη ο Παναθηναϊκός…»

Λουτσέσκου: «Μου φέρνει τύχη ο Παναθηναϊκός…»

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τα οφέλη της νίκης και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Παίξαμε με τη σκέψη πως έπρεπε να τρέξουμε χίλιες φορές και να παλέψουμε σαν τρελοί για τη νίκη» είπε ο κόουτς του «δικεφάλου του βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Για τη σημασία της νίκης: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Κάθε μας νίκη έδωσε τρεις βαθμούς. Σε αυτή την περίοδο μπορεί κάθε νίκη να χαρακτηριστεί ακόμα πιο σημαντική. Ήταν ντέρμπι εκτός έδρας, στην Αθήνα… Αποδράσαμε από ένα σημαντικό εκτός έδρας ματς… Απομένουν άλλα εφτά παιχνίδια, κάναμε μια καλή νίκη με σταθερότητα, με ισορροπία, ήμασταν συμπαγείς… Δώσαμε καλά ματς όλη αυτή τη βδομάδα. Δεν ήταν εύκολα παιχνίδια, αλλά όλα ήταν σημαντικά».

Για το χρόνο των τερμάτων στο ξεκίνημα των ημιχρόνων και το γεγονός πως δεν απειλήθηκε με παίκτη λιγότερο: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό γιατί σκοράραμε τόσο νωρίς. Δεν μπορώ να μιλήσω με υποθέσεις. Έτσι κύλησε το ματς. Ήταν σημαντικό που σκοράραμε τόσο γρήγορα και το αξίζαμε γιατί είχαμε και αυτοπεποίθηση. Ελέγξαμε καλά όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος, είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στην περιοχή μας. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε ήρεμα και πάνω απ’ όλα είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Να τρέχουμε σαν τρελοί για να πάρουμε τη νίκη. Παλεύαμε σαν τρελοί. Σκεφτόμασταν ότι θέλαμε τη νίκη. Σκεφτόμασταν ότι έπρεπε να πάμε χίλιες φορές πάνω στις διεκδικήσεις της μπάλας…».

Για το αν υπάρχει το αίσθημα του πρωταθλητή: «Όχι σε καμία περίπτωση. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι όλα τα ματς γιατί κρύβουν κινδύνους. Μέσα σε μια στιγμή, αν κάνεις λάθος, μπορεί ν’ αλλάξει η κατάσταση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Παίρνουμε κάθε επόμενο ματς και πλησιάζουμε περισσότερο στον τίτλο».

Για την ισοπαλία με τον Άρη και τα οφέλη: «Έγινε διαιτητικό λάθος σ’ εκείνο το ματς. Δεν ήμασταν καλοί, είχαμε όμως τον έλεγχο και χάσαμε τους βαθμούς από τον διαιτητή. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος από οφσάιντ. Η ομάδα έχει πάντα διάθεση και μαχητικότητα για τις νίκες. Παίζει πάντοτε και ο αντίπαλος…».

Για την παράδοση που τον θέλει αήττητο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ως κόουτς της Ξάνθης: «Είναι ομάδα που… μου φέρνει τύχη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την αποβολή του Ζαμπά: «Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος δικό του. Έβλεπε τη μπάλα που ερχόταν από ψηλά, δεν είδε τον αντίπαλο, όμως ήταν κόκκινη κάρτα. Δεν ήταν τόσο σοβαρό λάθος δικό του. Έχουμε παίξει πολλές φορές 10 εναντίον 11 αλλά αυτό μας βοηθάει να είμαστε πιο δυνατοί και αποφασιστικοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.