ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΠΟ: Απαλλακτική απόφαση για τις διαρροές του Ολυμπιακού

ΕΠΟ: Απαλλακτική απόφαση για τις διαρροές του Ολυμπιακού

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε απαλλακτική απόφαση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα για τη διαρροή μετά τη λήξη του παιχνιδιού Πανιώνιος – ΑΕΚ.

Στην ομάδα του Πειραιά είχε ασκηθεί δίωξη για διαρροή, μετά τον αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚ που είχε επιτεθεί κατά της ΕΠΟ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ ενώ είχε αφήσει αιχμές, τόσο για την Κυβέρνηση αλλά και τον Υπουργό Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις υποθέσεις που εκδίκασε η Π.Ε.:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (Στις 27-1-2019 στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» αναρτήθηκε άρθρο υπό τον τίτλο: «Βόμβες» Ολυμπιακού – Η αγανάκτηση ξεπέρασε τα όρια-ήρθε η ώρα των ευθυνών με ονοματεπώνυμα!» Η ανωτέρω εφημερίδα σημειώνει ότι τα παραπάνω αποτελούν θέση της εγκαλούμενης ΠΑΕ για τον κατήφορο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή των αγώνα πρωταθλήματος Ελλάδος της περιόδου 2018 – 2019 που διεξήχθη στις 26-1-2019 στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος και ΑΕΚ, επικαλούμενη αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα που έληξε με το νικηφόρο 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.