ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πράσινο φως» στον Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό του 2019-20 από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων»

«Πράσινο φως» στον Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό του 2019-20 από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων»

Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κίνηση που… μαρτυράει πολλά για το άμεσο μέλλον έκανε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», την ώρα που όλα έδειχναν ανοιχτά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου) για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι Πειραιώτες αποδεικνύουν ότι πιστεύουν στις δυνατότητες του 48χρονου τεχνικού και εκτιμούν το έργο που έχει κάνει, αναλαμβάνοντάς την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο (έπειτα από την απώλεια του βασικού τίτλου μετά από χρόνια) και με στόχο να τη χτίσει εντελώς από την αρχή.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η διοίκηση του Ολυμπιακού άναψε το «πράσινο φως» ώστε να προχωρήσει το πλάνο για τη νέα σεζόν με τον Μαρτίνς να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Δηλαδή, για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, σε ποιες περιοχές θα γίνει, τα φιλικά που θα χρειαστούν, με στόχο να είναι έτοιμος 23-24 Ιουλίου όπου θα δοθεί το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, εφόσον κλειδώσει η 2η θέση και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη κίνηση σχετίζεται με το πλάνο που υπάρχει στον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Να τρέξει, δηλαδή, προπονητής την ομάδα για δεύτερη σερί χρονιά και να επωφεληθούν οι «ερυθρόλευκοι» από τα θετικά που συνοδεύουν πάντα μια τέτοια απόφαση και ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχει τηρηθεί τέτοιο πλάνο στους Πειραιώτες, που αλλάζουν αρκετά συχνά προπονητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.