ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καταγγελίες Παράσχου: «Κάποιοι παράγοντες επιτέθηκαν στους παίκτες μας…»

Καταγγελίες Παράσχου: «Κάποιοι παράγοντες επιτέθηκαν στους παίκτες μας…»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος προχώρησε σε καταγγελίες μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Ξάνθη.

Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη ήρθαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα κακό ματς στα Πηγάδια για την 24η αγωνιστική της Superleague, με το γεγονός του αγώνα να αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στο τέλος του.

Ο προπονητής των Αρκάδων έκανε λόγο για «επίθεση» παραγόντων στους παίκτες του και ύβρεις, κατά τη διάρκεια της εισόδου τους στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι δηλώσεις του Παράσχου:

«Mένω στο βαθμό που είναι πολύτιμος. Η Ξάνθη ήταν σε όλο το διάστημα καλύτερη από εμάς, που δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Έχω πικρία για όσα έγιναν στο ημίχρονο.
Κάποιοι παράγοντες επιτέθηκαν στους παίκτες μας. Είναι κρίμα γιατί η Ξάνθη είναι πάντα φιλόξενη προς όλες τις ομάδες. Κάποιοι παράγοντες έβρισαν κάποια παιδιά από την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την παραμονή: «Αν πέσουν 3 κι ένας με μπαράζ, κάτι που δεν είναι ακόμα σίγουρο πιστεύω ότι οι βαθμοί που χρειάζονται για τη σωτηρία είναι πάνω από 33».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.